Turgutlu Şifa Medikal

Turgutlu Şifa İşitme Cihazları

Anasayfa


     MIKNATISLI BAŞ PARMAK ATELİ

   
Ürün Kodu : MB-431
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
  • MIKNATISLI BAŞ PARMAK ATELİ
  • Manyetik alan tedavisi çok uzun yıllardan beri uzakdoğuda kullanılan bir tedavi şeklidir.Yıllardır modern tıp tarafından tedavi amaçlı olarak kabul edilmese de , son yıllarda Avrupa’da gittikçe daha fazla doktor tarafından normal tedavi yöntemlerine alternatif ve yardımcı olarak kullanılmaya başlamıştır.
  • Bütün çevremiz, dünyanın merkezindeki demir kütlesinden kaynaklanan manyetik alan tarafından sarılmıştır (50 mikrotesla=0,5 gauss).Bu da her canlının kendisine ait bir manyetik alanı olmasını sağlar.Düşük yoğunluktaki manyetik kuvvetlerden oluşan bu alanlar vücut faaliyetlerinin düzenlenmesinde ve vücut sağlığı üzerinde etki eder.
  • İnsan vücudu, vücut işlevlerini düzenleyen ve dengede tutan elektromanyetik alanlar ve kuvvetlerin oluşturduğu hassas ayarlı bir ağ vasıtasıyla çalışır.Solunum ve beyin faaliyetleri gibi vücut işlevlerimizin tamamı ve organlarımızla, vücut hücrelerimizin devreleri farklı frekanslarda titreşmekte olduklarından, bir enerji dönüşüm dengesi gerektirirler.Hücrelerin gerektiği gibi çalışmaları için hücre zarı potansiyelinin belli bir eşik değerin altında olmaması şarttır. İşte bu sistem; ancak ve ancak yer kabuğunun doğal manyetik alan dozunda (0.5 Gauss) en üst düzeyde işlev görür.
  • Mıknatıslı bandajların amacı, vücudu çevreleyen manyetik alanı hareketlendirip, mıknatısların etkisiyle uygulanan bölgedeki hücrelerin faaliyetlerini arttırmaktır.
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Ürün Adı
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat