Turgutlu Şifa Medikal

Turgutlu Şifa İşitme Cihazları

Anasayfa


     Granuflex Yara Pastası 30 gr.

   
Ürün Kodu : G78
Ürün Özellikleri
Hidrokolloid Yara Pastası, Enfekte Olmayan Kaviteli Yaraların Tedavisinde, Hidrokolloid matriks okluzif bir nemli ortam sağlar.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Özellikler
 
Granuflex Hidrokolloid Yara Pastası
Enfekte Olmayan Kaviteli Yaraların Tedavisinde 


Etki Mekanizması

Hidrokolloid matriks okluzif bir nemli ortam sağlar. Granuflex Pasta iyileşmeye yardımcı olan nemli bir ortam sağlar. Yara akıntısını emerek, yara duvarlarının çökmeden alttan yukarıya doğru granülasyon dokusunun oluşumunu sağlar, otolitik debridmana yardımcı olur, epitel hücrelerinin göçünü kolaylaştırır ve yara örtüsünün, yeni oluşan dokuya zarar vermeden atravmatik bir şekilde çıkarılmasını sağlar.


Endikasyonlar

Granuflex Pasta eksudalı ve kaviteli yaraların tedavisinde kullanılır.


Kontrendikasyonlar

Granuflex Pasta jelatin, pektin veya sodium karboksimetilselüloza karşı hassasiyeti olan veya daha önce alerjik reaksiyon göstermiş kişilerde kullanılmamalıdır.


Kullanım Talimatı

Yarayı temizledikten sonra pasta, yara yüzeyi üzerine doğrudan tüpü sıkarak kullanılmalıdır. Pasta steril bir spatula veya steril eldiven takılmış bir parmakla yara yüzeyindeki kavite ve girintiler içine uygulanarak düzgünleştirilebilir. Pastanın yüzeyi çevredeki deri seviyesinin üstüne çıkmamalıdır, yara kavitesi 2/3 oranında pasta ile doldurulmalıdır. Uygulamadan sonra bir Granuflex  yara örtüsü normal şeklinde uygulanmalıdır. Granuflex Pasta yara örtüsü ile aynı yapıdadır ve nemli ortamda yavaş yavaş bir jel halini alır. Yara örtüsü değiştirileceği zaman salin ile kolayca kaldırılabilir. Kullanmadan önce lütfen ürün prospektüsüne başvurunu
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Ürün Adı
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat